Hopp til innhold

Fylte baguetter med kylling og spinat

5.0 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
232 planlagt
Fylte baguetter med kylling og spinat
Legg oppskrift
i handlelapp
Nystekte baguetter fylt med kylling, spinat og pesto. Dette er snaddermat som passer hele familien!

Velg antall personer

6 voksne
0 barn

Ingredienser

400 g
Kyllingfilet i strimler
6 stk
Grove baguetter
1 dl
Creme fraiche
1
Pesto
0.5 pose
Spinat
1
Revet parmesan

Slik gjør du

Trinn 1

Stek strimlet kyllingfilet i en stekepanne til den nesten er gjennomstekt.

Trinn 2

Skru ned varmen. Tilsett pesto, creme fraiche og spinat, og la småkoke i cirka 5 minutter, til spinaten har krympet.

Trinn 3

Del opp baguettene, men pass på å ikke dele de helt gjennom. Da vil fyllet lekke ut i ovnen.

Trinn 4

Fyll baguettene, topp med litt revet parmesan og stek midt i ovnen på 215 grader i ca 15 minutter.

Denne oppskriften er laget av

Fattig Student