Fylt sopp med sjampinjong

Tidsbruk 25 minutter
9 ingredienser
Fylt sopp med sjampinjong
Legg oppskrift
i handlelapp
Dette er en superenkel, men fantastisk god forrett eller siderett til kjøtt. Bruk store sjampinjonger og lag herlig fyll.

Velg antall personer

8 voksne
0 barn

Ingredienser

8 stk
Store sjampinjonger, eller mange flere små
2 stk
Løk
4 fedd
Hvitløk
1 potte
Persille
1 dl
Revet parmesan
3 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
1 dl
Griljermel

Slik gjør du

Trinn 1

Kjøp de største sjampinjongene du finner. Brekk av stilken og hul ut ved å fjerne litt av innmaten. Finhakk innmat fra soppen, løk, hvitløk og persille. Fres i olivenolje til grønnsakene blir myke og gode. Tilsett revet parmesan og smak til med salt og kvernet pepper.

Trinn 2

Fyll uthulet sjampinjong med soppblandingen og dryss med griljermel. Bak sjampinjongene på 200 grader varmluft i 10 minutter.

TIPS

Du kan hule ut, lage soppfarsen og fylle sjampinjongene dagen før, og steke dem rett før servering.