Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Fyldig potetsuppe med pepperot

Tidsbruk 35 minutter
8 ingredienser
159 planlagt
Fyldig potetsuppe med pepperot
Klikk og dra
til kalenderen
En deilig vri på den franske suppeklassikeren vichysoisse. Pepperrot gir suppen ekstra sting.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 stk
Poteter, løsvekt
0,8 stk
Purre
3,8 dl
H-melk
3,8 dl
Fløte
1,5 ss
Revet pepperrot på tube, eller fersk
0,8 stk
Sitron
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell potetene og kutt dem i grove biter. Vask og kutt purren i grove biter. Ha melk, fløte, purre og potet i en kjele. Kok under lokk i 15-20 minutter til potetene er møre.

Trinn 2

Smak til med pepperrot, salt, pepper og presset sitron og kjør til glatt og fyldig suppe i en blender eller med stavmikser. Server.

Serveringsforslag

Server gjerne suppen med brødkrutonger og hakkede urter.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender