Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fyldig potetsuppe med pepperot

Tidsbruk 35 minutter
8 ingredienser
195 planlagt
Fyldig potetsuppe med pepperot
Legg oppskrift
i handlelapp
En deilig vri på den franske suppeklassikeren vichysoisse. Pepperrot gir suppen ekstra sting.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 stk
Poteter, løsvekt
0,8 stk
Purre
3,8 dl
H-melk
3,8 dl
Fløte
1,5 ss
Revet pepperrot på tube, eller fersk
0,8 stk
Sitron
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell potetene og kutt dem i grove biter. Vask og kutt purren i grove biter. Ha melk, fløte, purre og potet i en kjele. Kok under lokk i 15-20 minutter til potetene er møre.

Trinn 2

Smak til med pepperrot, salt, pepper og presset sitron og kjør til glatt og fyldig suppe i en blender eller med stavmikser. Server.

Serveringsforslag

Server gjerne suppen med brødkrutonger og hakkede urter.