Melonsuppe med spekeskinke

Prøv denne superfriske og smakfulle melonsuppen med hjemmelagde hvitløksbaguetter. Suppen passer perfekt som forrett til grillmat, eller som en lett lunsj i sommervarmen.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Rens melonen fri for skall og frø og ha den i en mikser med eplemost, sukker, sitronsaft, salt og pepper. Kjør til en fin puré.
Sett suppen i kjøleskapet i et par timer slik at den blir ordentlig kald.
Trinn 2
Forvarm ovnen til 230 grader med varmluft.
Bland mykt smør med hakket hvitløk og persille.
Trinn 3
Del baguetten på langs, og ha godt med smør på innsiden av de to halve baguettene.
Stek i ca. 5 minutter. Følg med på fargen underveis.
Trinn 4
Server suppen i kalde skåler med strimlet spekeskinke og mynte.
Del opp nystekte hvitløksbaguetter i passe store biter og server til suppen.
Prøv også