Melonsuppe med spekeskinke

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
Melonsuppe med spekeskinke
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv denne superfriske og smakfulle melonsuppen med hjemmelagde hvitløksbaguetter. Suppen passer perfekt som forrett til grillmat, eller som en lett lunsj i sommervarmen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 kg
Melon
2 dl
Eplemost
3 ss
Sitronsaft
150 g
Spekeskinke
1 neve
Mynte i strimler
1 stk
Baguette
100 g
Smør
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Hakket persille
50 g
Sukker
0.5 ts
Salt
1 klype
Kvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Rens melonen fri for skall og frø og ha den i en mikser med eplemost, sukker, sitronsaft, salt og pepper. Kjør til en fin puré.

Sett suppen i kjøleskapet i et par timer slik at den blir ordentlig kald.

Trinn 2

Forvarm ovnen til 230 grader med varmluft.

Bland mykt smør med hakket hvitløk og persille.

Trinn 3

Del baguetten på langs, og ha godt med smør på innsiden av de to halve baguettene.

Stek i ca. 5 minutter. Følg med på fargen underveis.

Trinn 4

Server suppen i kalde skåler med strimlet spekeskinke og mynte.

Del opp nystekte hvitløksbaguetter i passe store biter og server til suppen.