Fruktsalat med mynte- og limekrem

Denne dessertklassikeren kan lages av frukten og bærene du har tilgjengelig. Og husk at krydderlaken er forskjellen på god og himmelsk fruktsalat.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Start med å koke marinaden. kok opp eplejuice sammen med sukker og vaniljestang som er delt på langs. Ta en kniv og skrap ut vaniljefrøene. Ha vaniljestang og frø i marinaden, tilsett stjerneanis og kanelstang. Kok i 3 minutter og avkjøl.
Trinn 2
Skrell og kutt frukten og bland med marinaden. Til fruktsalat kan du bruke den frukten du har. La gjerne frukten marineres natten over. Tilsett oppdelte jordbær og hakkede og ristede mandler ved servering. Server med mynte- og limekrem.
Trinn 3
Mynte- og limekrem: Bland crème fraîche med melis, finrevet limeskall og limesaft. Tilsett hakket mynte til slutt.