Appelsincarpaccio | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Frukt Appelsincarpaccio

Appelsincarpaccio

4.5 i snitt
Appelsincarpaccio

Carpaccio er navnet på en klassisk italiensk forrett, men er også blitt et begrep for retter som består av tynne skiver. Her har du dessertvarianten av carpaccio med appelsin i hovedrollen.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Myntesukker

3 kvist
Mynte
2 ss
Sukker

Appelsin

2 stk
Appelsin

Topp med

4 ss
Yoghurt Naturell

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Mise en place: Finn frem alt du trenger til å lage retten. Fjern emballasje. Forbered råvarene og det du trenger av kjøkkenutstyr. Sett ovnen på varmluft, 50 -70°C.

  2. Trinn 2

    Knus mynte og sukker sammen i en hurtighakke eller morter.

  3. Trinn 3

    Legg det ut på bakepapir for å tørke lett i ovnen 30 min.

  4. Trinn 4

    Skjær av skallet på appelsinen slik at det hvite er helt borte.

  5. Trinn 5

    Skjær 3 mm tykke skiver og legg dem flatt utover en tallerken som carpaccio. Dryss på med myntesukker og legg på dotter av yoghurt naturell ved servering.

Myntesukker kan oppbevares i tett glass i kjøleskapet dersom du har noe til overs.