Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Frittata med bakte paprika

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
555 planlagt
Frittata med bakte paprika
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for gluten
Ovnstekte egg med gode grønnsaker. Frittata er en italiensk, eggbasert rett. Veldig god og lett å lage - slett ikke ulik en klassisk omelett.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

6 stk
Egg frittgående M/L, 12-pk, Solvinge
2 stk
Rød paprika
2 stk
Tomat
1 stk
Apetina Mild
1 glass
Oliven grønne u/sten, 340 g, REMA 1000
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Løk, 4-pk
1 klype
Kajennepepper tørr, Toro
4 ss
Olivenolje, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 190°C. Del paprika i to og fjern frøene. Del tomatene i to og legg en halv tomat i hver paprikahalvdel. Dryss over finhakket løk. Legg grønnsakene i en ildfast form og dryss på litt salt, kajennepepper og halvparten av olivenoljen.

Trinn 2

Trinn 2

Bak i ovnen i ca. 15 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Visp sammen egg og vann (1 dl for hvert 6 egg). Tilsett salt og pepper. Hell eggerøren over de bakte grønnsakene, sett ovnen ned til 140°C og stek til egget er stivnet, ca. 10 minutter.

Trinn 4

Trinn 4

Salat: Bland strimlet salat, oliven og ost, ha på litt olivenolje og pepper og server det sammen med frittataen.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender