Frittata med bakte paprika

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
615 planlagt
Frittata med bakte paprika
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Ovnstekte egg med gode grønnsaker. Frittata er en italiensk, eggbasert rett. Veldig god og lett å lage - slett ikke ulik en klassisk omelett.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

6 stk
Egg frittgående M/L, 12-pk, Solvinge
2 stk
Rød paprika
2 stk
Tomat
1 stk
Apetina Mild
1 glass
Oliven grønne u/sten, 340 g, REMA 1000
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Løk, 4-pk
1 klype
Kajennepepper tørr, Toro
4 ss
Olivenolje, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 190°C. Del paprika i to og fjern frøene. Del tomatene i to og legg en halv tomat i hver paprikahalvdel. Dryss over finhakket løk. Legg grønnsakene i en ildfast form og dryss på litt salt, kajennepepper og halvparten av olivenoljen.

Trinn 2

Trinn 2

Bak i ovnen i ca. 15 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Visp sammen egg og vann (1 dl for hvert 6 egg). Tilsett salt og pepper. Hell eggerøren over de bakte grønnsakene, sett ovnen ned til 140°C og stek til egget er stivnet, ca. 10 minutter.

Trinn 4

Trinn 4

Salat: Bland strimlet salat, oliven og ost, ha på litt olivenolje og pepper og server det sammen med frittataen.