Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Frittata med bakte paprika

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
575 planlagt
Frittata med bakte paprika
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Ovnstekte egg med gode grønnsaker. Frittata er en italiensk, eggbasert rett. Veldig god og lett å lage - slett ikke ulik en klassisk omelett.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

6 stk
Egg frittgående M/L, 12-pk, Solvinge
2 stk
Rød paprika
2 stk
Tomat
1 stk
Apetina Mild
1 glass
Oliven grønne u/sten, 340 g, REMA 1000
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Løk, 4-pk
1 klype
Kajennepepper tørr, Toro
4 ss
Olivenolje, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 190°C. Del paprika i to og fjern frøene. Del tomatene i to og legg en halv tomat i hver paprikahalvdel. Dryss over finhakket løk. Legg grønnsakene i en ildfast form og dryss på litt salt, kajennepepper og halvparten av olivenoljen.

Trinn 2

Trinn 2

Bak i ovnen i ca. 15 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Visp sammen egg og vann (1 dl for hvert 6 egg). Tilsett salt og pepper. Hell eggerøren over de bakte grønnsakene, sett ovnen ned til 140°C og stek til egget er stivnet, ca. 10 minutter.

Trinn 4

Trinn 4

Salat: Bland strimlet salat, oliven og ost, ha på litt olivenolje og pepper og server det sammen med frittataen.