Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Friterte aspargesbønner

Tidsbruk 45 minutter
7 ingredienser
3 planlagt
Friterte aspargesbønner
Legg oppskrift
i handlelapp
Brasils mange innvandrere fra Japan har satt sitt preg på landets kjøkken. Friterte aspargesbønner i tempurarøre er et godt eksempel – og knasende sprøtt tilbehør til grillmaten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Asparges

0,8 pakke
Aspargesbønner
3,8 dl
Solsikkeolje
0,8 klype
Salt

Tempurarøre

0,8 dl
Maizena
0,8 dl
Hvetemel
0,8 ts
Bakepulver
0,8 dl
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Bland alle ingrediensene til tempurarøren. Den skal ha konsistens som tykk pannekakerøre. Juster med ekstra vann om nødvendig. Varm oljen opp til 185°C.

Trinn 2

Dypp hver aspargesbønne i røren før fritering. La dem bli gylne, ta opp med en hullsleiv og legg dem på et kjøkkenpapir. Dryss på litt salt.