Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Franske sommerkoteletter med bakt søtpotet, avokado og chevre

15 ingredienser
109 planlagt
Franske sommerkoteletter med bakt søtpotet, avokado og chevre
Legg oppskrift
i handlelapp
Server de smakfulle franske sommerkoteletter med bakt søtpotet, som passer veldig godt sammen med deilig, frisk chevre.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Koteletter

1 pakke
Franske sommerkoteletter

Bakt søtpotet med avokado og chevre

2 stk
Søtpotet
1 neve
Valnøtter
2 stk
Avokado
2 stk
Tomater
4 stang
Vårløk
1 stk
Rød chili
120 g
Chevre
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Dressing til bakt søtpotet

1 ss
Sesamolje
0,5 ts
Soyasaus
1 ss
Rødvinseddik
0,5 stk
Sjalottløk
4 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Bakt søtpotet: Forvarm ovnen til 200°C. Bak søtpotetene i 45 minutter – til de er gjennombakt og skinnet litt rynkete. Avkjøl noe, riv av skinnet og skjær i skiver. Legg utover på et fat.

Trinn 2

Rist nøttene i en tørr panne i 1-2 minutter. Hakk dem. Hakk tomater og vårløk. Del avokadoene i to, fjern steinen og ta ut kjøttet med en skje. Skjær i skiver. Fordel tomater, vårløk og avokado over søtpotetene.

Trinn 3

Lag dressing ved å blande olivenolje, sesamolje, soyasaus, eddik og finhakket sjalottløk. Hell over salaten. Krydre med litt salt og pepper. Dryss over finhakket chili, hakkede nøtter og chevre i biter.

Trinn 4

Grill kotelettene på direkte varme til de får en fin farge, ca. 2-3 min på hver side. Flytt kotelettene til indirekte varme, ta ned lokket og la ligge noen minutter til de er ferdigstekte.