Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fransk fiskesuppe

Tidsbruk 50 minutter
12 ingredienser
65 planlagt
Fransk fiskesuppe
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Denne bouillabaisse-inspirerte rivieraretten er en lett og krydret torskesuppe – tilpass chilimengden etter hvor sterk du vil ha den. En spesielt god og varmende middag på kjølige sommerkvelder.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Torskeloin 500 g frossen Godehav
1 stk
Løk
1 stk
Fennikel
1 stk
Gulrot
200 g
Poteter
1 boks
Hakkede tomater REMA 1000
1 stk
Appelsin
1 stk
Rød chili
3 ss
Olivenolje REMA 1000
3 fedd
Hvitløk
2 ss
Hvitvinseddik
1 l
Grønnsaksbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Finhakk hvitløken. Rens og skjær chili, løk, fennikel, poteter og gulrot i skiver.

Trinn 2

Trinn 2

Fres det i en gryte med litt olivenolje.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett hvitvinseddik, la det dampe ut og ha i hermetiske tomater og grønnsaksbuljong. La suppen koke i ca. 30 minutter under lokk. Smak til med presset appelsin, salt og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Skjær torsken i biter. Ha dem i suppen og trekk på svak varme til fisken er ferdig, ca. 3-6 minutter.

Serveringsforslag

Server gjerne med godt brød. Aioli smaker godt til!