Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Fløtegratinerte poteter

8 ingredienser
44 planlagt
Fløtegratinerte poteter
Klikk og dra
til kalenderen
Blandingen av griljermel, urter og hvitløk gir de fløtegratinerte potetene både mer smak og mer farge.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Poteter
2 dl
Fløte
0,5 dl
Melk
1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
50 g
Revet gulost
1 ts
Salt
0,5 ts
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm stekeovnen til 220 °C, varmluft. Skrell potetene og kutt dem i skiver á ca. 3 mm.

Trinn 2

Ha dem i en kjele sammen med fløte, melk, hakket løk, finhakket hvitløk, salt og pepper. Kok opp og la koke i 5 minutter. Ha alt i en ildfast form og dryss over revet ost.

Trinn 3

Stek i ca. 20 minutter til osten er gyllen og potetene møre.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender