Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Fiskeveloute

Tidsbruk 30 minutter
8 ingredienser
78 planlagt
Fiskeveloute
Klikk og dra
til kalenderen
Fisk i fløyel! Veloute er en av de klassiske, franske sausene. Navnet kommer av "velour" og sausen kan serveres til så mangt – i denne oppskriften forvandles den til en herlig fiskesuppe.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Torskeloin 500 g frossen Godehav
1 pose
Bukettblanding REMA 1000
1 pose
Hvitløksbaguetter REMA 1000
1 potte
Dill, liten
8 dl
Grønnsaksbuljong
3 ss
Smør
3 ss
Hvetemel
1 ss
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken og del den i biter. Stek hvitløksbaguetter etter anvisning på pakken. Smelt smør, rør inn hvetemel og spe med buljongen mens du visper så det ikke klumper seg.

Trinn 2

Trinn 2

Kok opp og ha i grønnsaksblandingen. Kok opp igjen. Legg i fiskestykkene og la den trekke i ca. 10 minutter. Smak til med hvitvinseddik, salt og pepper. Server suppen med frisk hakket dill og med hvitløksbaguetter til.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender