Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Fiskesuppe

Tidsbruk 35 minutter
15 ingredienser
206 planlagt
Fiskesuppe
Klikk og dra
til kalenderen
Noe av det beste med en god fiskesuppe er at du kan bruke nesten hva det måtte være av ferske grønnsaker og fisk – hemmeligheten ligger i de gode råvarene. Og jo mer du gjør fra bunnen av, som for eksempel fiskekraften, desto bedre blir resultatet!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

300 g
Laksefilet
300 g
Skrefilet
1 stk
Løk, 4-pk
2 fedd
Hvitløk
8 dl
Grønnsakbuljong
100 g
Sellerirot
0,5 stk
Fennikel
1 stk
Brokkoli
3 stk
Vårløk
1 bunt
Asparges
1 stk
Créme fraîche
1 ts
Sitronsaft
1 pose
Sukkererter
4 klype
Dill, liten
1 ts
Smør normalsaltet, Tine

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk løk og hvitløk og la det bli blankt i en kjele med litt smør. Tilsett kraft og kok opp. Slå ned varmen litt og tilsett sellerirot i terninger. Kutt fennikel i tynne staver, brokkoli i buketter, vårløk i skiver og asparges i biter og ha det i suppen etter hvert som grønnsakene blir ferdig kuttet.

Trinn 2

Tilsett fisk i terninger og la trekke i ca. 4 minutter til fisken er ferdig. Vend forsiktig inn rømme eller crème fraîche og smak til med salt, pepper og eventuelt litt sitron. Server med finsnittede sukkererter og dill på toppen.

Serveringsforslag

Hvis du bruker lettrømme istedet for crème fraîche må du passe på at suppen ikke koker.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender