Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fiskesuppe med kokos

Tidsbruk 35 minutter
10 ingredienser
683 planlagt
Fiskesuppe med kokos
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
Kokoskos! Her er en herlig, heit og fyldig laksesuppe for stadig kjøligere høstkvelder. Hvor hett det blir bestemmer du selv med et passelig kvantum kajenne. Den søtlige kokosmelken beroliger også det fyrrige pepperet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk
Løk
2 stk
Rød paprika
1 boks
Kokosmelk REMA 1000
1 stk
Lime
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 ts
Ingefær
2 ss
Solsikkeolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
0,5 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok risen etter anvisning på pakken. Kutt løk og paprika i terninger og fres sammen med finhakket hvitløk og ingefær i en dyp gryte med solsikkeolje.

Trinn 2

Trinn 2

Tilsett kokosmelk og vann (3 dl vann for hver boks kokosmelk). Kok opp og la det småkoke til det så smått begynner å tykne. Smak til med kajennepepper og salt og kok opp.

Trinn 3

Trinn 3

Vend inn laksefilet skåret i store terninger. La fisken trekke i gryten til laksen er knapt gjennomkokt. Smak til med litt limesaft og server med kokt ris.

Serveringsforslag

Dryss gjerne finhakket koriander over suppen.