Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fiskesalat med ris

Tidsbruk 20 minutter
15 ingredienser
398 planlagt
Fiskesalat med ris
Legg oppskrift
i handlelapp
I denne lette og originale fiskeretten gir en klassisk vinaigrette smak til både fisketerninger og salat.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

3 dl
Middagsris

Fisk

1 pose
Ternet fisk av torsk og laks (fryst)
1 ts
Oregano
1 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Vinaigrette

0,5 ts
Dijonsennep
1 ss
Hvitvinseddik
0,5 ts
Sukker
4 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Salat

1 pose
Salat Trio
2 stk
Tomater
2 stang
Vårløk

Slik gjør du

Trinn 1

Tin fisken. Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Vinaigrette: Rør sammen dijonsennep, hvitvinseddik og sukker eller honning. Visp inn oljen i en tynn stråle og smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Kutt tomater i biter og vårløken i ringer. Bland det sammen med salattrio’en. Vend inn vinaigretten.

Trinn 4

Stek fisken i smør i en stekepanne med slippbelegg i 3-4 minutter. Krydre med salt, pepper og oregano. Server fisken med salat og ris.

Det lille ekstra