Fiskesalat med ris

Tidsbruk 20 minutter
15 ingredienser
650 planlagt
Fiskesalat med ris
Legg oppskrift
i handlelapp
I denne lette og originale fiskeretten gir en klassisk vinaigrette smak til både fisketerninger og salat.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

3 dl
Middagsris

Fisk

1 pose
Ternet fisk av torsk og laks (fryst)
1 ts
Oregano
1 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Vinaigrette

0,5 ts
Dijonsennep
1 ss
Hvitvinseddik
0,5 ts
Sukker
4 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Salat

1 pose
Salat Trio
2 stk
Tomater
2 stang
Vårløk

Slik gjør du

Trinn 1

Tin fisken. Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Vinaigrette: Rør sammen dijonsennep, hvitvinseddik og sukker eller honning. Visp inn oljen i en tynn stråle og smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Kutt tomater i biter og vårløken i ringer. Bland det sammen med salattrio’en. Vend inn vinaigretten.

Trinn 4

Stek fisken i smør i en stekepanne med slippbelegg i 3-4 minutter. Krydre med salt, pepper og oregano. Server fisken med salat og ris.

Det lille ekstra