Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fiskepudding med løksaus

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
278 planlagt
Fiskepudding med løksaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Fiskepuddingen er kanskje en dårlig svømmer, likefullt er den barnas soleklare favorittfisk – bare husk å skjære sitronen i livbåter. Løksausen gjør dette til et ekstra smaksrikt og mettende måltid.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Fiskepudding 700g Godehav
1 stk
Løk
4 dl
Lettmelk Tine
5 stk
Gulrot
500 g
Poteter
1 stk
Sitron
1 ss
Smør
2 ss
Hvetemel
1 ts
Kajennepepper
1 ss
Eddik 7% klar

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok poteter. Del fiskepuddingen opp i skiver. Fres finhakket løk i smør og rør inn hvetemel.

Trinn 2

Trinn 2

Spe med melken, og rør godt til du får en fin og kremaktig saus. Smak til med salt og kajennepepper.

Trinn 3

Trinn 3

Gulrøttene raspes opp eller høvles med en asparges-/potetskreller. Smak til med eddik, salt, pepper og evt. litt sukker.

Trinn 4

Server med kokte poteter og sitronbåter.

Serveringsforslag

Friske urter som gressløk og dill, og sprøstekt bacon smaker godt til fiskepudding.