Fiskepudding med løksaus

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
307 planlagt
Fiskepudding med løksaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Fiskepuddingen er kanskje en dårlig svømmer, likefullt er den barnas soleklare favorittfisk – bare husk å skjære sitronen i livbåter. Løksausen gjør dette til et ekstra smaksrikt og mettende måltid.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Fiskepudding 700g Godehav
1 stk
Løk
4 dl
Lettmelk Tine
5 stk
Gulrot
500 g
Poteter
1 stk
Sitron
1 ss
Smør
2 ss
Hvetemel
1 ts
Kajennepepper
1 ss
Eddik 7% klar

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok poteter. Del fiskepuddingen opp i skiver. Fres finhakket løk i smør og rør inn hvetemel.

Trinn 2

Trinn 2

Spe med melken, og rør godt til du får en fin og kremaktig saus. Smak til med salt og kajennepepper.

Trinn 3

Trinn 3

Gulrøttene raspes opp eller høvles med en asparges-/potetskreller. Smak til med eddik, salt, pepper og evt. litt sukker.

Trinn 4

Server med kokte poteter og sitronbåter.

Serveringsforslag

Friske urter som gressløk og dill, og sprøstekt bacon smaker godt til fiskepudding.