Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fiskekarbonader med spinatris

Tidsbruk 30 minutter
8 ingredienser
328 planlagt
Fiskekarbonader med spinatris
Legg oppskrift
i handlelapp
En enkel og god fiskemiddag med smakfull Skippern-ris

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Fiskekarbonader med steinbit 630 g Godehav
2 stk
Løk
1 pose
Bladspinat
4 dl
Middagsris REMA 1000
4 ss
Smør
1 ss
Hvitvinseddik
1 ts
Dijon sennep
3 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett stekeovnen på 160°C. Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 2

Trinn 2

Varm fiskekarbonadene i ovnen ca. 10-12 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Skjær løken i skiver og stek det gyllent i smør. Tilsett eddik, soyasaus, sennep og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Vend inn ris og vasket spinat. Server varme fiskekarbonader med spinat- og løkris.