Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Fiskekarbonader med spinatris

Tidsbruk 30 minutter
8 ingredienser
295 planlagt
Fiskekarbonader med spinatris
Klikk og dra
til kalenderen
En enkel og god fiskemiddag med smakfull Skippern-ris

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Fiskekarbonader med steinbit 630 g Godehav
2 stk
Løk
1 pose
Bladspinat
4 dl
Middagsris REMA 1000
4 ss
Smør
1 ss
Hvitvinseddik
1 ts
Dijon sennep
3 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett stekeovnen på 160°C. Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 2

Trinn 2

Varm fiskekarbonadene i ovnen ca. 10-12 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Skjær løken i skiver og stek det gyllent i smør. Tilsett eddik, soyasaus, sennep og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Vend inn ris og vasket spinat. Server varme fiskekarbonader med spinat- og løkris.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender