Fiskekaker og poteter

Tidsbruk 20 minutter
4 ingredienser
3199 planlagt
Fiskekaker og poteter
Legg oppskrift
i handlelapp
Fiskekaker med Sandefjordsaus, grønnsaker og poteter er en norsk middagsklassiker. Slik lager du den på 20 minutter.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Fiskekaker
1 pose
Fersk grønnsaksmiks
1 pose
Sandefjordsaus
600 g
Poteter

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell og kok potetene.

Trinn 2

Mens potetene koker, varm fiskekakene i en ildfast form i ovnen på 180°C varmluft til de er gjennomvarme, ca. 10 minutter.

Trinn 3

Varm opp sausen i en egen gryte.

Trinn 4

Damp grønnsakene 2 minutter i 1 cm vann med 1 ts smør og litt salt i en kjele med lokk. Servér!