Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Fiskekaker og poteter

Tidsbruk 20 minutter
4 ingredienser
818 planlagt
Fiskekaker og poteter
Klikk og dra
til kalenderen
92 00
4 personer
Fiskekaker med Sandefjordsaus, grønnsaker og poteter er en norsk middagsklassiker. Slik lager du den på 20 minutter.

Vår anbefaling

Fiskekaker

Fiskekaker

REMA 1000
Gulrot, brokkoli og blomkålbuketter

Gulrot, brokkoli og blomkålbuketter

REMA 1000
Sandefjordsaus

Sandefjordsaus

REMA 1000
Poteter, løsvekt

Poteter, løsvekt

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Slik beregner vi prisen på oppskriftene

1 pakke
Fiskekaker
49,00 kr/pakke, 81,67 kr/kg
49 00
1 pose
Fersk grønnsaksmiks
24,00 kr/pose, 80,00 kr/kg
24 00
1 pose
Sandefjordsaus
10,00 kr/pose, 55,56 kr/kg
10 00
600 g
Poteter
14,90 kr/kg
8 94
Totalt varer for
Passer til 2 voksne og 2 barn
92 00

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell og kok potetene.

Trinn 2

Mens potetene koker, varm fiskekakene i en ildfast form i ovnen på 180°C varmluft til de er gjennomvarme, ca. 10 minutter.

Trinn 3

Varm opp sausen i en egen gryte.

Trinn 4

Damp grønnsakene 2 minutter i 1 cm vann med 1 ts smør og litt salt i en kjele med lokk. Servér!

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender