Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fiskekaker med tomatsalsa

Tidsbruk 20 minutter
12 ingredienser
77 planlagt
Fiskekaker med tomatsalsa
Legg oppskrift
i handlelapp
Fiskekaker med en middelhavsinspirert tomatsalsa og stekte potetbåter – så enkelt kan du lage en sunn og god fiskemiddag.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Tomatsalsa

5 stk
Tomater
1 stk
Rødløk 4-pk
1 stk
Rød chili
1 stk
Lime
4 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Fiskekaker

480 g
Fiskekaker

Potet

1 pakke
Ferdig middagspotet, Bama
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C.

Trinn 2

Kutt tomatene i grove biter og bland med finhakket rødløk og chili. Vend inn olivenolje, presset lime, salt og pepper.

Trinn 3

Varm fiskekakene i en ildfast form i ovnen.

Trinn 4

Skjær potetene i båter og stek dem i olivenolje i middels varm panne til de er gylne. Dryss over salt og nykvernet pepper.

Trinn 5

Server fiskekakene med tomatsalsa og stekte potetbåter.

Serveringsforslag

Dryss gjerne over litt frisk koriander eller persille.