Fiskekaker med tomatsalsa

Tidsbruk 20 minutter
12 ingredienser
148 planlagt
Fiskekaker med tomatsalsa
Legg oppskrift
i handlelapp
Fiskekaker med en middelhavsinspirert tomatsalsa og stekte potetbåter – så enkelt kan du lage en sunn og god fiskemiddag.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Tomatsalsa

5 stk
Tomater
1 stk
Rødløk 4-pk
1 stk
Rød chili
1 stk
Lime
4 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Fiskekaker

480 g
Fiskekaker

Potet

1 pakke
Ferdig middagspotet, Bama
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C.

Trinn 2

Kutt tomatene i grove biter og bland med finhakket rødløk og chili. Vend inn olivenolje, presset lime, salt og pepper.

Trinn 3

Varm fiskekakene i en ildfast form i ovnen.

Trinn 4

Skjær potetene i båter og stek dem i olivenolje i middels varm panne til de er gylne. Dryss over salt og nykvernet pepper.

Trinn 5

Server fiskekakene med tomatsalsa og stekte potetbåter.

Serveringsforslag

Dryss gjerne over litt frisk koriander eller persille.