Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Fiskekaker med rotstappe

Tidsbruk 45 minutter
9 ingredienser
393 planlagt
Fiskekaker med rotstappe
Klikk og dra
til kalenderen
Sulten på suksess? På ukedagene er det enkle ofte det beste, og dette er en sikker vinner for familiens små og store. Helt enkelt – veldig godt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Fiskekarbonader med steinbit 630 g Godehav
2 stk
Løk
2 stk
Gulrot
1 stk
Kålrot
300 g
Poteter
8 ss
Smør
10 stk
Flatbrød Ideal
2 ss
Grov sennep Idun
1 ts
Hel muskatnøtt

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skrell og skjær grønnsaker i biter. Kok dem møre i vann. Hell av kokevannet, ha i smør (3/8) og mos til stappe. Smak til med muskatnøtt, salt og pepper. Spe evt. med litt av kokevannet hvis stappen blir for fast. Mens grønnsakene koker, skjærer du løk i skiver og bruner godt i smør. Legg fiskekakene i pannen sammen med løk og resten av smøret og la dem bli gjennomvarme. Snu dem noen ganger. Server fiskekakene med rotstappe og løksmør, gjerne med flatbrød og grov sennep til.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender