Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fiskekaker med remulade

Tidsbruk 40 minutter
8 ingredienser
160 planlagt
Fiskekaker med remulade
Legg oppskrift
i handlelapp
Ukens gjøren og remuladen? Majones, aioli og remulade er variasjoner over samme grunnoppskrift. Enkelt å lage og veldig godt! Remuladen gir masse smak og gjør denne retten ekstra god og fyldig.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Grove fiskekaker Godehav
1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 stk
Løk
500 g
Poteter
1 stk
Sitron
2 dl
Solsikkeolje REMA 1000
1 ts
Dijon sennep
4 ss
Sylteagurker REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene. Sett ovnen på 200˚C. Bruk en blender eller en visp og bland egg og sennep. Spe med solsikkeolje, litt etter litt mens majonesen tykner.

Trinn 2

Trinn 2

Bland inn finhakket løk (1/2 pr egg) og sylteagurk, smak til med salt, pepper og sitron. Varm fiskekakene i ovnen som anvist på pakken. Server fiskekakene med remulade, sitronskiver og kokte poteter.