Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Fiskekaker med remulade

Tidsbruk 40 minutter
8 ingredienser
160 planlagt
Fiskekaker med remulade
Klikk og dra
til kalenderen
Ukens gjøren og remuladen? Majones, aioli og remulade er variasjoner over samme grunnoppskrift. Enkelt å lage og veldig godt! Remuladen gir masse smak og gjør denne retten ekstra god og fyldig.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Grove fiskekaker Godehav
1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 stk
Løk
500 g
Poteter
1 stk
Sitron
2 dl
Solsikkeolje REMA 1000
1 ts
Dijon sennep
4 ss
Sylteagurker REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene. Sett ovnen på 200˚C. Bruk en blender eller en visp og bland egg og sennep. Spe med solsikkeolje, litt etter litt mens majonesen tykner.

Trinn 2

Trinn 2

Bland inn finhakket løk (1/2 pr egg) og sylteagurk, smak til med salt, pepper og sitron. Varm fiskekakene i ovnen som anvist på pakken. Server fiskekakene med remulade, sitronskiver og kokte poteter.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender