Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fiskekaker med råkostsalat

Tidsbruk 25 minutter
6 ingredienser
2174 planlagt
Fiskekaker med råkostsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
86 00
4 personer
Den enkleste fiskemiddagen du kan lage! De milde fiskekakene får et løft av paprikasausen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Slik beregner vi prisen på oppskriftene

1 pakke
Fiskekaker
49,00 kr/pakke, 81,67 kr/kg
49 00
1 pose
Råkostsalat
18,00 kr/pose
18 00
1 pose
Paprikasaus
10,00 kr/pose, 45,45 kr/l
10 00
600 g
Poteter
14,90 kr/kg
8 94
2 ts
Hvitvinseddik
2 ss
Olje
Totalt varer for
Passer til 2 voksne og 2 barn
86 00

Slik gjør du

Trinn 1

Kok opp vann til potetene og la dem koke i ca. 20 minutter.

Trinn 2

Varm fiskekakene i en ildfast form i ovnen på 200°C til de er gjennomvarme, ca. 10 minutter.

Trinn 3

Bland råkostsalaten med 2 ss olje og 2 ts hvitvinseddik.

Trinn 4

Varm opp paprikasausen i en egen gryte.

Trinn 5

Server fiskekakene med råkostsalat, poteter og saus.