Fiskekaker med råkost og fiskesaus

Tidsbruk 25 minutter
6 ingredienser
2786 planlagt
Fiskekaker med råkost og fiskesaus
Legg oppskrift
i handlelapp
95 00
4 personer
Fiskekakemiddagen kan ikke lages enklere enn dette.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Slik beregner vi prisen på oppskriftene

1 pakke
Fiskekaker
49,00 kr/pakke, 81,67 kr/kg
49 00
1 pose
Råkostsalat
18,00 kr/pose
18 00
1 pose
Fiskesaus
20,00 kr/pose, 90,91 kr/l
20 00
500 g
Poteter
14,90 kr/kg
7 45
1 ss
Olje
1 ts
Hvitvinseddik
Totalt varer for
Passer til 2 voksne og 2 barn
95 00

Slik gjør du

Trinn 1

Kok potetene.

Trinn 2

Mens potetene koker, varm fiskekakene i en ildfast form i ovnen på 200°C til de er gjennomvarme, ca. 10 minutter.

Trinn 3

Varm opp fiskesausen i en egen gryte.

Trinn 4

Bland råkostsalaten med olje og hvitvinseddik eller sitronsaft.

Trinn 5

Skrell potene og server fiskekakene med råkostblandingen, poteter og saus.