Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Fiskekaker med råkost og fiskesaus

Tidsbruk 25 minutter
6 ingredienser
1386 planlagt
Fiskekaker med råkost og fiskesaus
Klikk og dra
til kalenderen
95 00
4 personer
Fiskekakemiddagen kan ikke lages enklere enn dette.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Slik beregner vi prisen på oppskriftene

1 pakke
Fiskekaker
49,00 kr/pakke, 81,67 kr/kg
49 00
1 pose
Råkostsalat
18,00 kr/pose
18 00
1 pose
Fiskesaus
20,00 kr/pose, 90,91 kr/l
20 00
500 g
Poteter
14,90 kr/kg
7 45
1 ss
Olje
1 ts
Hvitvinseddik
Totalt varer for
Passer til 2 voksne og 2 barn
95 00

Slik gjør du

Trinn 1

Kok potetene.

Trinn 2

Mens potetene koker, varm fiskekakene i en ildfast form i ovnen på 200°C til de er gjennomvarme, ca. 10 minutter.

Trinn 3

Varm opp fiskesausen i en egen gryte.

Trinn 4

Bland råkostsalaten med olje og hvitvinseddik eller sitronsaft.

Trinn 5

Skrell potene og server fiskekakene med råkostblandingen, poteter og saus.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender