Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fiskekaker med potetmos, råkost og ingefærdressing

Tidsbruk 20 minutter
13 ingredienser
201 planlagt
Fiskekaker med potetmos, råkost og ingefærdressing
Legg oppskrift
i handlelapp
Med blandet råkost og rømmedressing blir denne hverdagsklassikeren ekstra frisk og fristende.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Potetmos

600 g
Mandelpoteter
1 dl
Melk
1 ss
Smør
1 klype
Salt

Råkost

4 stk
Gulrøtter
2 ts
Presset sitron
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt

Ingefærdressing

1 dl
Lettrømme
10 g
Finhakket ingefær
1 klype
Salt

Fiskekaker

1 pakke
Fiskekaker
1 ss
Smør til steking

Slik gjør du

Trinn 1

Potetmos: Skrell potetene og del dem i mindre biter. Ha dem i en gryte, dekk med vann og kok til de er møre. Hell av vannet og la potetene dampe seg tørre i gryta. Knus potetene med en potetstapper eller en tresleiv. Spe med melk mens du arbeider potetene sammen til en mos. Tilsett smør og smak til med salt.

Trinn 2

Råkost: Riv gulrøttene på et råkostjern. Ha det i en bolle sammen med olivenolje, salt og sitronsaft. Bland godt og sett til side.

Trinn 3

Ingefærdressing: Bland rømme med finhakket ingefær i en liten bolle og tilsett salt.

Trinn 4

Stek fiskekakene i smør på middels varme til de er godt gjennomvarmet. Server med potetmos, råkostsalat og ingefærdressing.