Fiskekaker med potetbåter og råkostsalat

Tidsbruk 25 minutter
7 ingredienser
555 planlagt
Fiskekaker med potetbåter og råkostsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Fiskekaker er en av de sunneste hurtigmiddagene du kan lage. Og en smart rett å servere barn som tror at de ikke liker fisk!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Fiskekaker

480 g
Fiskekaker av fersk torskefilet
1 ss
Olje

Potet

500 g
Middagspotet (sous vide)
1 ss
Smør

Råkost

250 g
Råkost med purre, Bama
1 dl
Lettrømme
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Stek fiskekakene i olje i en stekepanne til de er gjennomvarme.

Trinn 2

Kutt potetene i båter og stek dem i smør til de er gylne.

Trinn 3

Bland sammen lettrømme og salt og vend det inn i råkosten.

Trinn 4

Server fiskekaker med stekte poteter og råkostsalat.