Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Fiskekaker med potetbåter og råkostsalat

Tidsbruk 25 minutter
7 ingredienser
177 planlagt
Fiskekaker med potetbåter og råkostsalat
Klikk og dra
til kalenderen
Fiskekaker er en av de sunneste hurtigmiddagene du kan lage. Og en smart rett å servere barn som tror at de ikke liker fisk!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Fiskekaker

480 g
Fiskekaker av fersk torskefilet
1 ss
Olje

Potet

500 g
Middagspotet (sous vide)
1 ss
Smør

Råkost

250 g
Råkost med purre, Bama
1 dl
Lettrømme
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Stek fiskekakene i olje i en stekepanne til de er gjennomvarme.

Trinn 2

Kutt potetene i båter og stek dem i smør til de er gylne.

Trinn 3

Bland sammen lettrømme og salt og vend det inn i råkosten.

Trinn 4

Server fiskekaker med stekte poteter og råkostsalat.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender