Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fiskekaker med potetbåter og råkostsalat

Tidsbruk 25 minutter
7 ingredienser
256 planlagt
Fiskekaker med potetbåter og råkostsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Fiskekaker er en av de sunneste hurtigmiddagene du kan lage. Og en smart rett å servere barn som tror at de ikke liker fisk!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Fiskekaker

480 g
Fiskekaker av fersk torskefilet
1 ss
Olje

Potet

500 g
Middagspotet (sous vide)
1 ss
Smør

Råkost

250 g
Råkost med purre, Bama
1 dl
Lettrømme
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Stek fiskekakene i olje i en stekepanne til de er gjennomvarme.

Trinn 2

Kutt potetene i båter og stek dem i smør til de er gylne.

Trinn 3

Bland sammen lettrømme og salt og vend det inn i råkosten.

Trinn 4

Server fiskekaker med stekte poteter og råkostsalat.