Fiskekaker med marinerte poteter og råkostsalat

Tidsbruk 25 minutter
10 ingredienser
6991 planlagt
Fiskekaker med marinerte poteter og råkostsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fiskekaker er en av de sunneste hurtigmiddagene du kan lage. Og en smart rett å servere barn som tror at de ikke liker fisk!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Fiskekaker

10 stk
Fiskekaker
1 ss
Solsikkeolje
1 ss
Smør

Poteter

1 pakke
Potetbåter med skall og marinade, Bama

Dressing

1 dl
Lettrømme
1 ss
Dijonsennep
0,5 ts
Honning, eller sukker
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Råkost

1 pose
Råkost med purre, Bama

Slik gjør du

Trinn 1

Fiskekakene stekes på lav varme i solsikkeolje og smør til de er gjennomvarme.

Trinn 2

Stek potetbåtene på høy varme i en stekepanne eller i stekeovn.

Trinn 3

Bland sammen lettrømme og dijonsennep. Smak til med sukker eller honning, salt og pepper. Vend dressingen inn i råkosten.

Trinn 4

Server fiskekaker med poteter og råkostsalat.