Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fiskekaker med marinerte poteter og råkostsalat

Tidsbruk 25 minutter
10 ingredienser
6740 planlagt
Fiskekaker med marinerte poteter og råkostsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fiskekaker er en av de sunneste hurtigmiddagene du kan lage. Og en smart rett å servere barn som tror at de ikke liker fisk!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Fiskekaker

10 stk
Fiskekaker
1 ss
Solsikkeolje
1 ss
Smør

Poteter

1 pakke
Potetbåter med skall og marinade, Bama

Dressing

1 dl
Lettrømme
1 ss
Dijonsennep
0,5 ts
Honning, eller sukker
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Råkost

1 pose
Råkost med purre, Bama

Slik gjør du

Trinn 1

Fiskekakene stekes på lav varme i solsikkeolje og smør til de er gjennomvarme.

Trinn 2

Stek potetbåtene på høy varme i en stekepanne eller i stekeovn.

Trinn 3

Bland sammen lettrømme og dijonsennep. Smak til med sukker eller honning, salt og pepper. Vend dressingen inn i råkosten.

Trinn 4

Server fiskekaker med poteter og råkostsalat.