Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Fiskekaker med gulrotsalat

Tidsbruk 25 minutter
9 ingredienser
62 planlagt
Fiskekaker med gulrotsalat
Klikk og dra
til kalenderen
Rask smaksvrimmel i strimmel? Her skreller du gulrot i lange baner og smaksetter med mandler, chili og ingefær – spenstig råkostgodt til de gode fiskekakene.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Fiskekaker

480 g
Fiskekaker av fersk torskefilet

Gulrotsalat

4 stk
Gulrøtter
100 g
Mandler
1 stk
Rød chili
2 ss
Revet ingefær
0,5 stk
Sitron
1 klype
Salt
2 ss
Olivenolje

Ris

3 dl
Middagsris

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180 °C. Kok ris som anvist på pakken. Skrell gulrøttene og lag lange strimler med en potetskreller.

Trinn 2

Trinn 2

Varm fiskekakene i en ildfast form i ovnen. Grovhakk mandlene og finhakk chili og ingefær.

Trinn 3

Trinn 3

Bland inn olivenolje og tilsett presset sitron og salt. Vend inn gulrotstrimlene.

Trinn 4

Server fiskekaker med kokt ris og frisk gulrotsalat.

Serveringsforslag

Topp gjerne med litt hakket kruspersille.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender