Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fiskekaker med gulrotsalat

Tidsbruk 25 minutter
9 ingredienser
85 planlagt
Fiskekaker med gulrotsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Rask smaksvrimmel i strimmel? Her skreller du gulrot i lange baner og smaksetter med mandler, chili og ingefær – spenstig råkostgodt til de gode fiskekakene.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Fiskekaker

480 g
Fiskekaker av fersk torskefilet

Gulrotsalat

4 stk
Gulrøtter
100 g
Mandler
1 stk
Rød chili
2 ss
Revet ingefær
0,5 stk
Sitron
1 klype
Salt
2 ss
Olivenolje

Ris

3 dl
Middagsris

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180 °C. Kok ris som anvist på pakken. Skrell gulrøttene og lag lange strimler med en potetskreller.

Trinn 2

Trinn 2

Varm fiskekakene i en ildfast form i ovnen. Grovhakk mandlene og finhakk chili og ingefær.

Trinn 3

Trinn 3

Bland inn olivenolje og tilsett presset sitron og salt. Vend inn gulrotstrimlene.

Trinn 4

Server fiskekaker med kokt ris og frisk gulrotsalat.

Serveringsforslag

Topp gjerne med litt hakket kruspersille.