Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Fiskekaker med eggesmør

Tidsbruk 30 minutter
8 ingredienser
42 planlagt
Fiskekaker med eggesmør
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for gluten
Universalingrediensen? Egget er like selvskreven i kakemiksen som på frokostbordet. Denne retten er et godt eksempel på at egget gjerne briljerer på middagsbordet også.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Grove fiskekaker Godehav
2 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 stk
Løk
1 pakke
Potetstappe Bama
1 pose
Råkost Bama
6 ss
Olivenolje REMA 1000
3 ss
Smør
1 ts
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C og stek fiskekakene i ca. 10 minutter til de er gjennomvarme.

Trinn 2

Trinn 2

Kok eggene. De skal være hardkokte. Skrell og grovhakk dem. Finhakk løk og fres i olje. Vend inn egg, ha i smør og smak til med eddik, salt og pepper. Varm opp potetstappe som anvist på pakningen. Server varme fiskekaker med potetmos, råkost og eggesmør.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender