Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fiskekaker med eggesmør

Tidsbruk 30 minutter
8 ingredienser
50 planlagt
Fiskekaker med eggesmør
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Universalingrediensen? Egget er like selvskreven i kakemiksen som på frokostbordet. Denne retten er et godt eksempel på at egget gjerne briljerer på middagsbordet også.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Grove fiskekaker Godehav
2 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 stk
Løk
1 pakke
Potetstappe Bama
1 pose
Råkost Bama
6 ss
Olivenolje REMA 1000
3 ss
Smør
1 ts
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C og stek fiskekakene i ca. 10 minutter til de er gjennomvarme.

Trinn 2

Trinn 2

Kok eggene. De skal være hardkokte. Skrell og grovhakk dem. Finhakk løk og fres i olje. Vend inn egg, ha i smør og smak til med eddik, salt og pepper. Varm opp potetstappe som anvist på pakningen. Server varme fiskekaker med potetmos, råkost og eggesmør.