Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Fiskekaker i pitabrød med coleslaw

Tidsbruk 20 minutter
13 ingredienser
686 planlagt
Fiskekaker i pitabrød med coleslaw
Klikk og dra
til kalenderen
En kjærkommen variasjon fra de klassiske fiskekakeserveringene. Litt kajennepepper og oregano gir fiskekakene mer smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Coleslaw

0,5 stk
Kålrot
2 stk
Gulrøtter
1 stang
Vårløk
1 dl
Crème fraîche
1 ss
Dijonsennep
1 ss
Hvitvinseddik
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Fiskekaker

1 pakke
Fiskekaker
0,5 ts
Kajennepepper
1 ts
Oregano
2 ss
Olje

Pitabrød

1 pakke
Pitabrød

Slik gjør du

Trinn 1

Stek pitabrødene etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Coleslaw: Skrell og riv kålrot og gulrot på et rivjern og kutt vårløken. Ha de revne grønnsakene og den hvite delen av vårløken i en bolle og bland inn crème fraîche. Smak til med hvitvinseddik, Dijonsennep, salt og pepper.

Trinn 3

Stek fiskekakene i en panne i litt olje til de er gjennomvarme, ca. 5 minutter. Krydre med oregano og kajennepepper.

Trinn 4

Server fiskekaker og coleslaw i pitabrødene og topp med resten av vårløken.

Det lille ekstra + Raskere

Server med Hoi Sin sauce for en eksotisk vri. Ønsker du en raskere middag? Kjøp ferdig råkostsalat. Dette er ikke inkludert på handlelappen – legg til om du ønsker det lille ekstra.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender