Fiskekaker i pitabrød med coleslaw

Tidsbruk 20 minutter
13 ingredienser
1158 planlagt
Fiskekaker i pitabrød med coleslaw
Legg oppskrift
i handlelapp
En kjærkommen variasjon fra de klassiske fiskekakeserveringene. Litt kajennepepper og oregano gir fiskekakene mer smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Coleslaw

0,5 stk
Kålrot
2 stk
Gulrøtter
1 stang
Vårløk
1 dl
Crème fraîche
1 ss
Dijonsennep
1 ss
Hvitvinseddik
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Fiskekaker

1 pakke
Fiskekaker
0,5 ts
Kajennepepper
1 ts
Oregano
2 ss
Olje

Pitabrød

1 pakke
Pitabrød

Slik gjør du

Trinn 1

Stek pitabrødene etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Coleslaw: Skrell og riv kålrot og gulrot på et rivjern og kutt vårløken. Ha de revne grønnsakene og den hvite delen av vårløken i en bolle og bland inn crème fraîche. Smak til med hvitvinseddik, Dijonsennep, salt og pepper.

Trinn 3

Stek fiskekakene i en panne i litt olje til de er gjennomvarme, ca. 5 minutter. Krydre med oregano og kajennepepper.

Trinn 4

Server fiskekaker og coleslaw i pitabrødene og topp med resten av vårløken.

Det lille ekstra + Raskere

Server med Hoi Sin sauce for en eksotisk vri. Ønsker du en raskere middag? Kjøp ferdig råkostsalat. Dette er ikke inkludert på handlelappen – legg til om du ønsker det lille ekstra.