Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fiskekaker av fersk torsk med salsa og ris

Tidsbruk 20 minutter
14 ingredienser
426 planlagt
Fiskekaker av fersk torsk med salsa og ris
Legg oppskrift
i handlelapp
Fiskekakene får en eksotisk smak av spisskummen og karri, og serveres med en spicy tomatsalsa.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

3 dl
Middagsris
1 terning
Grønnsaksbuljong

Salsa

4 stk
Tomater
1 stk
Rødløk 4-pk
1 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
40 g
Sorte oliven
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Fiskekaker

1 pakke
Fiskekaker av fersk torsk
1 ts
Spisskummen
1 ts
Karripulver
1 ss
Olje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken med en buljongterning i vannet.

Trinn 2

Kutt tomatene i små biter. Rens og finhakk rødløk, chili og hvitløk. Del olivenene i fire. Ha alt i en bolle, hell over olivenolje og smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Ha olje i en middels varm stekepanne. Krydre fiskekakene med spisskummen og karri. Stek fiskekakene i 2-3 minutter på hver side.

Trinn 4

Server fiskekakene med ris og salsa.