Fiskekaker av fersk torsk med salsa og ris

Tidsbruk 20 minutter
14 ingredienser
554 planlagt
Fiskekaker av fersk torsk med salsa og ris
Legg oppskrift
i handlelapp
Fiskekakene får en eksotisk smak av spisskummen og karri, og serveres med en spicy tomatsalsa.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

3 dl
Middagsris
1 terning
Grønnsaksbuljong

Salsa

4 stk
Tomater
1 stk
Rødløk 4-pk
1 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
40 g
Sorte oliven
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Fiskekaker

1 pakke
Fiskekaker av fersk torsk
1 ts
Spisskummen
1 ts
Karripulver
1 ss
Olje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken med en buljongterning i vannet.

Trinn 2

Kutt tomatene i små biter. Rens og finhakk rødløk, chili og hvitløk. Del olivenene i fire. Ha alt i en bolle, hell over olivenolje og smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Ha olje i en middels varm stekepanne. Krydre fiskekakene med spisskummen og karri. Stek fiskekakene i 2-3 minutter på hver side.

Trinn 4

Server fiskekakene med ris og salsa.