Fiskekake- og grønnsaksspyd med pasta

Tidsbruk 30 minutter
20 ingredienser
696 planlagt
Fiskekake- og grønnsaksspyd med pasta
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv fiskekake- og grønnskaksspyd med pasta og hjemmelaget tomatsaus. En perfekt hverdagsmiddag for hele familien! Denne er unnagjort på under en halvtime.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Fiskekaker
2 stk
Paprika
1 stk
Squash
2 stk
Løk
0.5 dl
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk
1 dl
Friske urter (for eksempel timian, dill, persille eller gressløk)
300 g
Fersk spagetti
0.5 ts
Salt

Tomatsaus

1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Timian
1 ts
Rosmarin
0.5 dl
Olivenolje
1 boks
Hakkede tomater
0.5 potte
Basilikum (hakket)
2 ss
Hvitvinseddik
1 ss
Sukker
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

For å lage tomatsausen: Hakk løk og hvitløk. Fres i olivenolje og tilsett urter. Ha i tomater, eddik og sukker. Kok opp og la småkoke i ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.

Del hver fiskekake i seks biter. Rens grønnsaker og kutt i like store biter som fiskekakene. Tre grønnsaker og fiskekaker på grillspyd.

Trinn 3

Finhakk friske urter og hvitløk og bland i en bolle med olivenolje og salt. Pensle grillspydene med marinaden og legg på et stekebrett.

Stek i ca. 10–12 minutter på midterste rille. Når grønnsakene er møre er grillspydene ferdige.

Trinn 4

Samtidig som grillspydene er i ovenen: Kok pasta etter anvisning på pakken.

Trinn 5

Server grillspyd med pasta og tomatsaus.