Fiskegryte med scampi og laks

Tidsbruk 15 minutter
8 ingredienser
696 planlagt
Fiskegryte med scampi og laks
Legg oppskrift
i handlelapp
Små gryter har også ører – når barna hører denne fiskegryta putre, er det førstemann til bords. Ferdig på femten minutter, full av smak og sunn sjømat.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 pose
Rå scampi frosne 500g Godehav
1 stk
Løk
1 boks
Hakkede tomater REMA 1000
1 stk
Fennikel
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 l
Fiskebuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Legg scampiene utover på et kjøkkenpapir og la dem tine. Varm litt olivenolje i en gryte og tilsett finhakket løk og hvitløk. La det surre til løken er blank.

Trinn 2

Trinn 2

Hell over hakkede tomater fra boks og finsnittet fennikel. La det surre i ca. 10 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett fiskebuljong og kok opp.

Trinn 4

Trinn 4

Legg i laks i biter og skrelte scampi. La det trekke til fisken er ferdig.

Serveringsforslag

Server gjerne med brød eller ris. Du kan godt bytte ut fennikel med stangselleri.