Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Fiskegryte med scampi og laks

Tidsbruk 15 minutter
8 ingredienser
603 planlagt
Fiskegryte med scampi og laks
Klikk og dra
til kalenderen
Små gryter har også ører – når barna hører denne fiskegryta putre, er det førstemann til bords. Ferdig på femten minutter, full av smak og sunn sjømat.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 pose
Rå scampi frosne 500g Godehav
1 stk
Løk
1 boks
Hakkede tomater REMA 1000
1 stk
Fennikel
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 l
Fiskebuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Legg scampiene utover på et kjøkkenpapir og la dem tine. Varm litt olivenolje i en gryte og tilsett finhakket løk og hvitløk. La det surre til løken er blank.

Trinn 2

Trinn 2

Hell over hakkede tomater fra boks og finsnittet fennikel. La det surre i ca. 10 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett fiskebuljong og kok opp.

Trinn 4

Trinn 4

Legg i laks i biter og skrelte scampi. La det trekke til fisken er ferdig.

Serveringsforslag

Server gjerne med brød eller ris. Du kan godt bytte ut fennikel med stangselleri.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender