Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fiskeburger med potet- og rødbetsalat

Tidsbruk 40 minutter
11 ingredienser
302 planlagt
Fiskeburger med potet- og rødbetsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Fiks ferdige fiskekaker er midt i blinken midt i mellom to saftige rugbrødskiver. Potet- og rødbetsalaten er fyldig, søt og syrlig – en suveren smakskombinasjon.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Grove fiskekaker Godehav
1 stk
Egg frittgående M/L, 12-pk, Solvinge
1 ss
Sennep maille dijon, 380 g, Maille/Unilever
1 stk
Rødløk 4-pk
1 pakke
Hjertesalat
200 g
Poteter, løsvekt
0,5 stk
Dansk rugbrød
4 dl
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000
100 g
Rødbeter i glass, REMA 1000
2 ss
Hvitvinseddik
5 ss
Olivenolje, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok poteter. Majones: Bland egg og sennep i en bolle. Spe inn solsikkeolje mens du visper raskt og jevnt, smak til med salt og pepper. Skjær rødløk i tynne skiver og salaten i biter.

Trinn 2

Trinn 2

Potet- og rødbetsalat: Skjær rødbeter i terninger og poteter i skiver og bland med hvitvinseddik og olivenolje. Smak til med salt og kvernet pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Stek fiskekakene i stekepannen på middels varme. Server fiskekakene på rugbrødskiver med potet- og rødbetsalat, rødløk, hjertesalat og majones.