Fiskeboller og reker med vårsalat

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
79 planlagt
Fiskeboller og reker med vårsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
"Fiskeboller lengter etter havet" synger barna, men når denne retten kommer på bordet finner de fort ut at fiskeboller egentlig trives aller best i den hvite crème fraîche-sausen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

200 g
Reker frosne løsvekt Godehav
1 stk
Fiskeboller Gourmet 500g Godehav
3 dl
Lettmelk Tine
3 dl
Crème fraîche Tine
2 stk
Gulrot
1 stk
Fennikel
1 stk
Purreløk
1 klype
Kajennepepper
1 ss
Maizena Majsstivelse
2 ss
Hvitvinseddik
1 klype
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin og rens rekene. Kok opp fiskebollekraften med melk og crème fraîche og smak til med salt og kajennepepper. Jevn sausen med maizena og litt kaldt vann.

Trinn 2

Trinn 2

Bland hvitvinseddik, sukker, salt og kajennepepper i en bolle. Høvle gulrot og fennikel med en ostehøvel rett i bollen og bland godt. Ha fiskebollene i sausen og la dem bli gjennomvarme. Vend inn purre i ringer og reker rett før servering.

Serveringsforslag

Mengder med fersk dill gjør dette til et festmåltid.