Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Fiskeboller og reker med vårsalat

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
63 planlagt
Fiskeboller og reker med vårsalat
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for gluten
"Fiskeboller lengter etter havet" synger barna, men når denne retten kommer på bordet finner de fort ut at fiskeboller egentlig trives aller best i den hvite crème fraîche-sausen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

200 g
Reker frosne løsvekt Godehav
1 stk
Fiskeboller Gourmet 500g Godehav
3 dl
Lettmelk Tine
3 dl
Crème fraîche Tine
2 stk
Gulrot
1 stk
Fennikel
1 stk
Purreløk
1 klype
Kajennepepper
1 ss
Maizena Majsstivelse
2 ss
Hvitvinseddik
1 klype
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin og rens rekene. Kok opp fiskebollekraften med melk og crème fraîche og smak til med salt og kajennepepper. Jevn sausen med maizena og litt kaldt vann.

Trinn 2

Trinn 2

Bland hvitvinseddik, sukker, salt og kajennepepper i en bolle. Høvle gulrot og fennikel med en ostehøvel rett i bollen og bland godt. Ha fiskebollene i sausen og la dem bli gjennomvarme. Vend inn purre i ringer og reker rett før servering.

Serveringsforslag

Mengder med fersk dill gjør dette til et festmåltid.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender