Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fiskeboller og gulrøtter med sennepssaus

Tidsbruk 25 minutter
15 ingredienser
1738 planlagt
Fiskeboller og gulrøtter med sennepssaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Sødmefulle gulrøtter og sennepssaus med akkurat passe sting er perfekt match for de milde fiskebollene.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Sennepssaus

1 stk
Løk
1 ss
Dijonsennep
0,5 dl
Créme fraîche
1 ss
Finhakket gressløk
1 ss
Smør
2 ss
Hvetemel
3 dl
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Fiskeboller

1 pakke
Fiskeboller

Gulrøtter

4 stk
Gulrøtter
3 dl
Eplejuice
1 dl
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
1 klype
Salt

Server med

500 g
Poteter, løsvekt

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell og finkutt løken og surr den myk i smør. Tilsett hvetemel og bland godt. Spe inn kraften fra pakken og vann. Tilsett sennep og la sausen koke i ca. 3 minutter.

Trinn 2

Kok gulrøttene i eplejuice og vann i 5 minutter under lokk. Ta til side 1 dl kokevæske til sausen. Kok gulrøttene videre til de er blanke og resten av væsken er fordampet.

Trinn 3

Vend crème fraîche, finhakket gressløk og 1 dl kraft fra gulrøttene inn i sausen og smak til med salt og pepper. Legg i fiskebollene og la dem trekke i 5 minutter. Server på tradisjonelt vis med gulrøtter og kokte poteter.

Serveringsforslag

Stek 100 g bacon sprøtt og strø over fiskebollene ved servering.