Fiskeboller med eple og karri

Tidsbruk 40 minutter
12 ingredienser
1739 planlagt
Fiskeboller med eple og karri
Legg oppskrift
i handlelapp
Curry me home! Hjem til middag og en herlig variant av barnas fiskefavoritt. For, sammen med den friske eplesmaken gjør denne fleksible kryddermiksen virkelig susen i fiskebollesausen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Fiskeboller Gourmet 500g Godehav
1 stk
Løk, 4-pk
1 stk
Eple
3 stk
Gulrot
1,5 dl
Kremfløte
2 dl
Helmelk
1 stk
Lime
400 g
Poteter, løsvekt
1,5 ts
Karripulver, 65g, Black Boy
2 ss
Smør normalsaltet, Tine
2 ss
Hvetemel
1 ss
Olivenolje, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok poteter.

Trinn 2

Trinn 2

Fres hakket løk (2 ss pr. pakke fiskeboller), hakket eple (2 ss pr. pakke fiskeboller) og karri noen minutter i smøret.

Trinn 3

Trinn 3

Dryss på hvetemelet og bland godt.

Trinn 4

Trinn 4

Spe med kraft fra fiskebollene og kok i 10 minutter.

Trinn 5

Trinn 5

Tilsett melk og fløte og la sausen trekke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper og ha i fiskebollene. La de bli varme.

Trinn 6

Trinn 6

Skrell og skjær gulrot i fine strimler, bland med saften av lime, olivenolje, salt og pepper. Server fiskeboller og saus med kokte poteter og råkost.

Serveringsforslag

Bland gjerne litt frisk koriander inn i råkosten.