Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Fiskeboller med eple og karri

Tidsbruk 40 minutter
12 ingredienser
1601 planlagt
Fiskeboller med eple og karri
Klikk og dra
til kalenderen
Curry me home! Hjem til middag og en herlig variant av barnas fiskefavoritt. For, sammen med den friske eplesmaken gjør denne fleksible kryddermiksen virkelig susen i fiskebollesausen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Fiskeboller Gourmet 500g Godehav
1 stk
Løk, 4-pk
1 stk
Eple
3 stk
Gulrot
1,5 dl
Kremfløte
2 dl
Helmelk
1 stk
Lime
400 g
Poteter, løsvekt
1,5 ts
Karripulver, 65g, Black Boy
2 ss
Smør normalsaltet, Tine
2 ss
Hvetemel
1 ss
Olivenolje, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok poteter.

Trinn 2

Trinn 2

Fres hakket løk (2 ss pr. pakke fiskeboller), hakket eple (2 ss pr. pakke fiskeboller) og karri noen minutter i smøret.

Trinn 3

Trinn 3

Dryss på hvetemelet og bland godt.

Trinn 4

Trinn 4

Spe med kraft fra fiskebollene og kok i 10 minutter.

Trinn 5

Trinn 5

Tilsett melk og fløte og la sausen trekke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper og ha i fiskebollene. La de bli varme.

Trinn 6

Trinn 6

Skrell og skjær gulrot i fine strimler, bland med saften av lime, olivenolje, salt og pepper. Server fiskeboller og saus med kokte poteter og råkost.

Serveringsforslag

Bland gjerne litt frisk koriander inn i råkosten.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender