Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fiskeboller med eple og karri

Tidsbruk 40 minutter
12 ingredienser
1655 planlagt
Fiskeboller med eple og karri
Legg oppskrift
i handlelapp
Curry me home! Hjem til middag og en herlig variant av barnas fiskefavoritt. For, sammen med den friske eplesmaken gjør denne fleksible kryddermiksen virkelig susen i fiskebollesausen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Fiskeboller Gourmet 500g Godehav
1 stk
Løk, 4-pk
1 stk
Eple
3 stk
Gulrot
1,5 dl
Kremfløte
2 dl
Helmelk
1 stk
Lime
400 g
Poteter, løsvekt
1,5 ts
Karripulver, 65g, Black Boy
2 ss
Smør normalsaltet, Tine
2 ss
Hvetemel
1 ss
Olivenolje, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok poteter.

Trinn 2

Trinn 2

Fres hakket løk (2 ss pr. pakke fiskeboller), hakket eple (2 ss pr. pakke fiskeboller) og karri noen minutter i smøret.

Trinn 3

Trinn 3

Dryss på hvetemelet og bland godt.

Trinn 4

Trinn 4

Spe med kraft fra fiskebollene og kok i 10 minutter.

Trinn 5

Trinn 5

Tilsett melk og fløte og la sausen trekke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper og ha i fiskebollene. La de bli varme.

Trinn 6

Trinn 6

Skrell og skjær gulrot i fine strimler, bland med saften av lime, olivenolje, salt og pepper. Server fiskeboller og saus med kokte poteter og råkost.

Serveringsforslag

Bland gjerne litt frisk koriander inn i råkosten.