Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Fiskeboller i rekesaus

Tidsbruk 30 minutter
8 ingredienser
39 planlagt
Fiskeboller i rekesaus
Klikk og dra
til kalenderen
Fiskebollekrefter! Eller kanskje tvert om? God sjømat er bra for både kropp og smaksløker – og mens du lar fiskebollene putre i kraften, renser du rekene på ei fjøl.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Fiskeboller Gourmet 500g Godehav
300 g
Reker frosne løsvekt Godehav
3 dl
Lettmelk Tine
1 potte
Dill, liten
500 g
Poteter
2 ss
Smør
2 ss
Hvetemel
1 klype
Hel muskatnøtt

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin og rens reker. Kok potetene.

Trinn 2

Trinn 2

Smelt smøret i en tykkbunnet kjele og visp inn hvetemel. Spe med melk og fiskebollekraft (ca 2 dl pr 3 dl melk) gradvis mens du visper så det ikke blir klumper. La det småkoke i ca. 5 minutter. Pass på så det ikke brenner seg i bunnen.

Trinn 3

Trinn 3

Smak til med salt, pepper og muskatnøtt.

Trinn 4

Trinn 4

Tilsett fiskebollene og la gryten trekke til fiskebollene er varme.

Trinn 5

Trinn 5

Ha rekene i rett før servering. Server med nykokte poteter og rikelig med hakket dill.

Serveringsforslag

Revet gulrot smaker godt til dette.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender