Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fiskeboller i rekesaus

Tidsbruk 30 minutter
8 ingredienser
47 planlagt
Fiskeboller i rekesaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Fiskebollekrefter! Eller kanskje tvert om? God sjømat er bra for både kropp og smaksløker – og mens du lar fiskebollene putre i kraften, renser du rekene på ei fjøl.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Fiskeboller Gourmet 500g Godehav
300 g
Reker frosne løsvekt Godehav
3 dl
Lettmelk Tine
1 potte
Dill, liten
500 g
Poteter
2 ss
Smør
2 ss
Hvetemel
1 klype
Hel muskatnøtt

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin og rens reker. Kok potetene.

Trinn 2

Trinn 2

Smelt smøret i en tykkbunnet kjele og visp inn hvetemel. Spe med melk og fiskebollekraft (ca 2 dl pr 3 dl melk) gradvis mens du visper så det ikke blir klumper. La det småkoke i ca. 5 minutter. Pass på så det ikke brenner seg i bunnen.

Trinn 3

Trinn 3

Smak til med salt, pepper og muskatnøtt.

Trinn 4

Trinn 4

Tilsett fiskebollene og la gryten trekke til fiskebollene er varme.

Trinn 5

Trinn 5

Ha rekene i rett før servering. Server med nykokte poteter og rikelig med hakket dill.

Serveringsforslag

Revet gulrot smaker godt til dette.