Fiskeboller i hvit saus

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
803 planlagt
Fiskeboller i hvit saus
Legg oppskrift
i handlelapp
Den tradisjonelle fiskebollefavoritten. Lag den hvite sausen med fiskekraft fra pakken og server med råkost, erter og nypoteter.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Til servering

0,5 stk
Sitron

Fiskeboller

500 g
Fiskeboller
1 klype
Pepper

Hvit saus

3 dl
Lettmelk
1 ss
Smør
2 ss
Hvetemel

Erter

350 g
Erter, frosne

Poteter

500 g
Nypoteter

Råkost

2 stk
Gulrot
0,5 stk
Sitron

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok poteter. Råkost: Skrell og riv gulrøttene, ha det i en bolle og press over sitronsaft. Bland godt.

Trinn 2

Trinn 2

Hvit saus: Smelt smør, rør inn hvetemel og spe med melk og fiskekraft fra pakken. La sausen småkoke i minst 5 minutter. Rør jevnlig slik at sausen ikke svir seg i bunnen.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett grønne erter og rør rundt. Vend inn fiskebollene og la det bli gjennomvarmt. Smak til med nykvernet pepper. Server med kokte poteter, råkost og sitronbåter.

Serveringsforslag

Server med frisk hakket dill.