Wrap med torsk, salsa og avokadokrem

Perfekt restemat! Har du torsk til overs, kan du servere restene på denne måten.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Tomatsalsa: Finhakk friske tomater og ha dem i en bolle. Tilsett alle de andre ingrediensene og bland godt sammen.
Trinn 2
Revet gulrot med ingefær: Skrell gulrøttene og riv dem grovt. Bland sammen limesaft, sukker, finrevet ingefær, salt og hakket koriander i en bolle. Ha i gulrøttene og bland godt sammen. La salaten marinere i 10 minutter før servering.
Trinn 3
Avokadokrem: Del avokadoen i to, fjern steinen og skrap ut fruktkjøttet med en skje. Mos det grovt med en gaffel. Kutt tomat i terninger, vårløk i skiver og finhakk hvitløk, chili og koriander. Bland alt godt sammen med Crème Fraîche eller rømme og smak til med limesaft og salt.
Trinn 4
Torsk: Kok opp 2 liter vann uten salt. Ta kjelen av platen når det har kokt opp, ha i fiskestykkene og la dem trekke i 6-7 minutter. Ta torsken opp av vannet og fjern skinnet. Del den kokte torsken i store biter med en gaffel.
Trinn 5
Tortillas: Varm tortillas etter anvisning på pakken. Fyll hver tortilla med kokt torsk, revet gulrotsalat, tomatsalsa og avokadokrem.