Hopp til innhold

Torskeloin med sopp og soppsaus

3.1 i snitt
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
432 planlagt
Torskeloin med sopp og soppsaus

Torsk og sopp er en veldig god smakskombinasjon. Prøv selv!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Torskeloin

700 gr
Fersk torskeloin
1 ss
Smør

Sopp

1 pk
Høstens soppmix
1 ss
Finhakket frisk timian
2 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Spinat og potetstappe

1 pose
Spinat
1 pk
Ferdig potetstappe

Soppsaus

1 boks
Soppsaus, Stange

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt torskeloin i serveringsstykker og stek dem i smør i stekepannen, 2-3 minutter på hver side.

Trinn 2

Stek soppen i smør, tilsett litt salt og nykvernet pepper og gjerne finhakket timian.

Trinn 3

Skyll spinaten og ha den i en panne eller vid kasserolle. Vend rundt på middels varme til spinaten faller sammen.

Trinn 4

Varm opp potetstappe og soppsaus etter anvisning på pakken. Server pannestekt torskeloin med sopp, spinat, potetstappe og soppsaus.