Torskeloin med sopp og soppsaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Torskeloin med sopp og soppsaus

Torskeloin med sopp og soppsaus

3.2 i snitt
Torskeloin med sopp og soppsaus

Torsk og sopp er en veldig god smakskombinasjon. Prøv selv!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Torskeloin

700 gr
Fersk torskeloin
1 ss
Smør

Sopp

1 pk
Høstens soppmix
1 ss
Finhakket frisk timian
2 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Spinat og potetstappe

1 pose
Spinat
1 pk
Ferdig potetstappe

Soppsaus

1 boks
Soppsaus, Stange

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kutt torskeloin i serveringsstykker og stek dem i smør i stekepannen, 2-3 minutter på hver side.

  2. Trinn 2

    Stek soppen i smør, tilsett litt salt og nykvernet pepper og gjerne finhakket timian.

  3. Trinn 3

    Skyll spinaten og ha den i en panne eller vid kasserolle. Vend rundt på middels varme til spinaten faller sammen.

  4. Trinn 4

    Varm opp potetstappe og soppsaus etter anvisning på pakken. Server pannestekt torskeloin med sopp, spinat, potetstappe og soppsaus.