Hopp til innhold

Torsk og grønnsaker bakt i papir

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
385 planlagt
Torsk og grønnsaker bakt i papir

Når du ovnsbaker torsken i små pakker sammen med finkuttede grønnsaker, får du en ekstra saftig og smakfull fiskemiddag.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Ris

2 pose
Basmati- og villris

Grønnsaker

2 stk
Gulrøtter
0.5 stk
Purre
1 stk
Fennikel
2 stk
Tomater

Torsk

500 gr
Villfanget torskefilet
1 ts
Paprikapulver
0.5 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Sett ovnen på 200 °C. Skrell gulrøtter og vask purre, fennikel og tomater. Skjær gulrøtter, purre og fennikel i tynne skiver. Del tomatene i båter.

Trinn 3

Legg fire ark bakepapir på kjøkkenbenken. Fordel grønnsakene på den ene siden av hvert bakepapirark, og legg et stykke torsk på toppen. Dryss over paprikapulver, salt og pepper. Brett bakepapiret over fisken og grønnsakene og klem/krøll kantene sammen. Legg fiskepakkene på et stekebrett og bak i ovn i 7-10 minutter.

Trinn 4

Server pakkene med kokt ris.

Hvis du vil ha litt mer smak i fiskepakkene kan du ha i litt finhakket hvitløk og soltørket tomat.