Torsk og grønnsaker bakt i papir
Når du ovnsbaker torsken i små pakker sammen med finkuttede grønnsaker, får du en ekstra saftig og smakfull fiskemiddag.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok ris etter anvisning på pakken.
-
Trinn 2
Sett ovnen på 200 °C. Skrell gulrøtter og vask purre, fennikel og tomater. Skjær gulrøtter, purre og fennikel i tynne skiver. Del tomatene i båter.
-
Trinn 3
Legg fire ark bakepapir på kjøkkenbenken. Fordel grønnsakene på den ene siden av hvert bakepapirark, og legg et stykke torsk på toppen. Dryss over paprikapulver, salt og pepper. Brett bakepapiret over fisken og grønnsakene og klem/krøll kantene sammen. Legg fiskepakkene på et stekebrett og bak i ovn i 7-10 minutter.
-
Trinn 4
Server pakkene med kokt ris.
Hvis du vil ha litt mer smak i fiskepakkene kan du ha i litt finhakket hvitløk og soltørket tomat.