Torsk med parmaskinke og kikerter | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Torsk med parmaskinke og kikerter

Torsk med parmaskinke og kikerter

3.9 i snitt
Torsk med parmaskinke og kikerter

Et herlig eksempel på at virkelig gode middager kan lages raskt og enkelt. Den salte parmaskinken omfavner torskefiletene og tar dem til nye høyder!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Torskeloin 500 g frossen Godehav
70 gr
Parmaskinke
1 stk
Løk
1 stk
Kikerter økologiske
1 pose
Bladspinat
1 stk
Sitron
4 fedd
Hvitløk
3 ss
Smør
3 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Tin fisken. Rull parmaskinke rundt fiskestykkene og stek dem i pannen med litt olje. Ca. 2 minutter på hver side.

  2. Trinn 2

    Fres finhakket løk og hvitløk i 1/3 av smøret. Ha i kikerter og tilsett resten av smøret, stek videre i ca. 1 minutt.

  3. Trinn 3

    Vend inn vasket spinat. Smak til med salt, pepper og presset sitron.

Litt revet parmesan på toppen smaker godt!