Hopp til innhold

Torsk med parmaskinke og kikerter

3.9 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
1 196 planlagt
Torsk med parmaskinke og kikerter

Et herlig eksempel på at virkelig gode middager kan lages raskt og enkelt. Den salte parmaskinken omfavner torskefiletene og tar dem til nye høyder!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Torskeloin 500 g frossen Godehav
70 gr
Parmaskinke
1 stk
Løk
1 stk
Kikerter økologiske
1 pose
Bladspinat
1 stk
Sitron
4 fedd
Hvitløk
3 ss
Smør
3 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Tin fisken. Rull parmaskinke rundt fiskestykkene og stek dem i pannen med litt olje. Ca. 2 minutter på hver side.

Trinn 2

Fres finhakket løk og hvitløk i 1/3 av smøret. Ha i kikerter og tilsett resten av smøret, stek videre i ca. 1 minutt.

Trinn 3

Vend inn vasket spinat. Smak til med salt, pepper og presset sitron.

Litt revet parmesan på toppen smaker godt!