Torsk med kokosmelk og chili | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Torsk med kokosmelk og chili

Torsk med kokosmelk og chili

3.4 i snitt
Torsk med kokosmelk og chili
En thailandskinspirert torskerett hvor den milde kokosmelken blir tilført et sting av rød chili.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Topp med

2 ss
Hakket frisk koriander

Grønnsaksblanding

1 stk
Rød paprika
1 stk
Rød chili
1 pk
Aspargesbønner
1 stk
Løk
1 boks
Kokosmelk
2 ss
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk

Smak til med

1 stk
Lime
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Torsk

2 pk
Torskeloin

Ris

3 dl
Jasminris

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok ris etter anvisningen på pakken. Mens risen koker: Kutt paprika og løk i terninger, finhakk chili og hvitløk.

  2. Trinn 2

    Tilsett kokosmelk og aspargesbønner i grønnsaksblandingen og la det småkoke i et par minutter.

  3. Trinn 3

    Stek paprika, løk, chili og hvitløk i litt olivenolje.

  4. Trinn 4

    Skjær torsken i biter og ha i gryten. La trekke til fisken er klar og bønnene er møre, ca. 8 minutter. Smak til med salt, pepper og presset lime. Dryss over hakket koriander. Server med jasminris.