Torsk med ertepuré | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Torsk med ertepuré

Torsk med ertepuré

4.5 i snitt
Torsk med ertepuré

Torsk på den klassiske måten!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

700 gr
Fersk torskeloin
600 gr
Poteter, løsvekt
4 stk
Gulrøtter
1 pk
Ferdig ertepuré
1 pose
Skalldyrsaus
2 ss
Hakket dill

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kutt torskeloin i serveringsstykker. La torsken trekke i saltet vann til den flaker seg fint, 8-10 minutter.

  2. Trinn 2

    Kok poteter og gulrøtter.

  3. Trinn 3

    Varm opp ertepuré og skalldyrsaus etter anvisning på pakken og server med hakket dill.