Torsk i spinatkrem | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Torsk i spinatkrem

Torsk i spinatkrem

3.0 i snitt
Torsk i spinatkrem

Spinat er supersunt, men først og fremst er det en smaksrik grønnsak som godt kan få større plass på menyen. Perfekt i salaten, eller som her – til ovnsbakt torsk.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Egg

2 stk
Egg

Spinatkrem

1 stk
Tomat
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Løk
1 terning
Grønnsaksbuljong
1 klype
Revet muskanøtt
450 gr
Fryst spinat
1 ss
Olivenolje
1 klype
Nykvernet pepper
3.5 dl
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)

Fusilli

0.5 pk
Fullkorn fusilli

Torskeloin

500 gr
Torskeloin
0.5 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok eggene, del i båter og fordel dem i spinatkremen sammen med fisk i biter og kokt pasta.

  2. Trinn 2

    Sett ovnen på 180 °C. Kok pastaen som anvist på pakken.

  3. Trinn 3

    Finhakk løk, hvitløk og tomat og fres dette sammen i olje. Ha i spinaten og stek til alt er gjennomvarmt. Ha i buljong og kjør i blender eller med stavmikser til du får en fin, grønn konsistens. Tilsett raspet muskatnøtt og litt nykvernet pepper.

  4. Trinn 4

    Fisken krydres med salt og pepper og bakes i ovnen i ca. 10 minutter.