Hopp til innhold

Stekt torsk med paprika

2.0 i snitt
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
154 planlagt
Stekt torsk med paprika

Paprika får en deilig sødme når den stekes på svak varme. Servert sammen med torskeloin blir dette en rett som kan minne om bacalao.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Pasta

400 gr
Fullkorn pastaskruer

Paprikamiks

2 stk
Røde paprika
2 stk
Løk
2 dl
Grønnsaksbuljong
1 stk
Lime
4 ss
Olivenolje

Torsk

460 gr
Torskeloin
1 klype
Salt
1 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta al dente.

Trinn 2

Skjær paprika og løk i strimler. Stek det i olivenolje på svak varme i ca. 25 minutter. Spe med buljong underveis til ønsket konsistens. Smak til med presset lime.

Trinn 3

Ha salt på torsken. Stek den i varm panne med litt olje, ca. 2 minutter på hver side.

Trinn 4

Server torsken med paprikamiksen og fullkornspasta.

Server gjerne med hakket kruspersille.