Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Spicy, urtebakt torsk

Spicy, urtebakt torsk

2.7 i snitt
Spicy, urtebakt torsk

Torsk med et crunchy lokk av chili, hvitløk og koriander servert med lun salsa og ris; veldig enkelt, veldig godt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Rød chili
1 potte
Koriander
1 stk
Løk
1 stk
Lime
3 stk
Tomat
1 pk
Torskeloin 500 g frossen Godehav
1 stk
Vårløk
3 dl
Middagsris REMA 1000
6 ss
Solsikkeolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
3 ss
Griljermel
1 ts
Sesamolje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Tin torsken. Sett ovnen på 200°C. Kok ris etter anvisning på pakken. Topping: Finhakk chilli. Bland halvparten av chillien med hvitløk, halvparten av korianderen, 5/6 av solsikkeoljen, sesamolje, griljermel, salt og pepper.

  2. Trinn 2

    Fordel toppingen på fiskestykkene. Bak fisken i ovnen i ca. 10 minutter.

  3. Trinn 3

    Lun salsa: Grovhakk tomat og løk og bland med resten av den finhakkede chilien. Fres alt i resten av solsikkeoljen til en del av vesken fordamper. Ha i finsnittet vårløk. Smak til med salt, pepper og lime og dryss over resten av korianderen. Server salsa og ris til den bakte torsken.