Spicy, urtebakt torsk

Torsk med et crunchy lokk av chili, hvitløk og koriander servert med lun salsa og ris; veldig enkelt, veldig godt.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tin torsken. Sett ovnen på 200°C. Kok ris etter anvisning på pakken. Topping: Finhakk chilli. Bland halvparten av chillien med hvitløk, halvparten av korianderen, 5/6 av solsikkeoljen, sesamolje, griljermel, salt og pepper.
-
Trinn 2
Fordel toppingen på fiskestykkene. Bak fisken i ovnen i ca. 10 minutter.
-
Trinn 3
Lun salsa: Grovhakk tomat og løk og bland med resten av den finhakkede chilien. Fres alt i resten av solsikkeoljen til en del av vesken fordamper. Ha i finsnittet vårløk. Smak til med salt, pepper og lime og dryss over resten av korianderen. Server salsa og ris til den bakte torsken.