Hopp til innhold

Soyabakt torsk

Ingen vurderinger
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
191 planlagt
Soyabakt torsk

Soyasaus kan med stort hell brukes til så mangt – her tilfører den blant annet god saltsmak til vår viktigste matfisk.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Nypoteter
1 pk
Torskeloin 500 g frossen Godehav
1 stk
Squash
1 pk
Vårløk
2 fedd
Hvitløk
4 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Balsamicoeddik
4 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Tin fisken. Sett ovnen på 180°C. Kok potetene. Legg fisken i en romslig ildfast form. Bland olje, eddik og soyasaus og smak til med salt og pepper. Skjær kokte poteter, squash og vårløk i tynne skiver og finhakk hvitløk.

Trinn 2

Bland det med dressingen og ha det over fisken. Stek i ovn på 180°C i ca. 20 minutter.

Topp gjerne retten med finhakket tomat smakt til med god olivenolje og salt.