Salat med ceviche-torsk

Torsk i fargerikt smaksfestfyrverkeri! Ceviche er en sitrusmarinert fiskerett med chili, som har lange tradisjoner i Sør- og Mellom-Amerika. Ser utrolig fristende ut – og smaker enda bedre.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Tin fisken på kjøkkenpapir. Vask limen og rull dem mot skjærefjelen til de blir myke. Del dem i to og press saften ut av limen (spar litt av limesaften til å ha over salaten) og vend inn finhakket rødløk og chili. Skjær fisken i tynne skiver med en skarp kniv. Vend fiskeskivene i limemarinaden og dryss på litt salt. La fisken marinere i ca. 40 minutter i kjøleskapet.
Trinn 2
Riv friséesalaten, høvle agurken i lange strimler, skjær tomat i skiver, mango i terninger, finsnitt vårløken og skjær avokado i båter. Bland alle grønnsakene i en stor bolle og smak til med limesaft, oliven- olje, peanøtter og litt salt. Server salaten med den marinerte torsken på toppen.
Frittert tortilla og frisk koriander smaker godt til.